A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Відбулось чергове засідання ініціативної групи

Дата: 03.04.2023 11:10
Кількість переглядів: 148

Фото без опису30 березня 2023 року відбулось чергове засідання ініціативної групи для формування складу молодіжної ради при виконавчому комітеті Білопільської міської ради.

На порядок денний було винесено 2 питання:

1. Про обрання відповідальної особи за розробку проекту Положення про молодіжну раду при виконавчому комітеті Білопільської міської ради.

2. Про виявлення невідповідності документів, поданих інститутом громадянського суспільства та молодими людьми відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 р. № 1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні ради» (зі змінами).

Під час розгляду та обговорення першого питання було вирішено обрати Бондаренко М.О. відповідальною особою за розробку проєкту Положення про молодіжну раду при виконавчому комітеті Білопільської міської ради (За – 5, Проти – 0, Утримались – 2).

З другого питання виступила Кузіна І.В., яка поінформувала присутніх про те, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 р. № 1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні консультативно-дорадчі органи» (зі змінами) у разі виявлення невідповідності документів, поданих інститутом громадянського суспільства, вимогам Типового положення ініціативна група не пізніше ніж за 15 календарних днів до проведення установчих зборів у письмовій та в електронній формі інформує про це інститут громадянського суспільства з пропозицією щодо усунення таких невідповідностей протягом семи календарних днів.

Всього прийнято та опрацьовано 13 заявок кандидатів для участі в установчих зборах з формування складу молодіжної ради при виконавчому комітеті Білопільської міської ради. Під час опрацювання заявок було виявлено 5 невідповідностей.

Таким чином, було вирішено відправити документи на доопрацювання, з пропозицією усунити невідповідності протягом семи календарних днів представників інститутів громадянського суспільства.


Протокол №2 від 30 березня 2023 року засідання ініціативної групи для формування складу молодіжної ради при виконавчому комітеті Білопільської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь