Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Грантова програма для бізнесу у прифронтових областях

Дата: 06.04.2023 11:21
Кількість переглядів: 243

Фото без описуЄвросоюз продовжує надавати допомогу Україні в межах ініціативи EU4Business – розвиток малих і середніх підприємств. Один із напрямів програми – підприємства з прифронтових і деокупованих територій. Нещодавно стартував черговий конкурс на їх підтримку, повідомили в Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Гранти по 10 тисяч євро на розвиток бізнесу можуть отримати 10 компаній. Вони мають бути зареєстровані у Чернігівській, Сумській, Харківській, Херсонській, Миколаївській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Одеській, Дніпропетровській, Полтавській, Кіровоградській і Київській областях (без міста Києва).

Підприємства не повинні розміщуватись і провадити свою діяльність на тимчасово окупованих територіях. Їх власники мають бути громадянами України. А чисельність працівників на момент участі має складати від 11 до 249 осіб.

Від одного претендента може бути подана лише одна заявка. Ознайомитися з іншими критеріями конкурсу можна за цим посиланням: https://usf.com.ua/eu4business/.

Заявки можна подавати до 9 квітня 2023 року включно. Переможців буде оголошено до кінця травня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь