A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

ДОРОЖНЯ КАРТА: Як діяти, якщо член родини зарахований до лав ЗСУ, правоохоронних органів пропав, потрапив у полон чи загинув

Дата: 06.04.2023 09:21
Кількість переглядів: 215

Фото без описуТака дорожня карта створена Координаційним штабом з питань поводження з військовополоненими.

В Україні війна і чимало з наших рідних на фронті захищають нашу державу. І сьогодні багатьох українців, в тому числі й жителів Сумщини, хвилює запитання: де зараз їх рідний захисник/ захисниця, чому не виходить на зв'язок. Як діяти в таких ситуаціях? Куди звертатися? Хто надасть відповіді на ці запитання?

Увесь алгоритм дій детально описаний в Дорожній карті Дії родини у випадках якщо член родини зарахований до лав ЗСУ (у тому числі ТрО) правоохоронних органів (далі – Захисник) пропав безвісти, потрапив у полон чи загинув: https://koordshtab.gov.ua/roadmap.

Також просимо родичів загиблих в жодному разі не співпрацювати з ворогом, в тому числі з невстановленими особами, які намагаються вимагати від Вас кошти або спонукають до збору інформації в інтересах країни-агресора. Просимо довіряти органам державної влади, які роблять все можливе, щоб кожен захисник та цивільний, що перебуває в полоні, повернувся додому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь