Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

ДОРОЖНЯ КАРТА: Як діяти, якщо член родини зарахований до лав ЗСУ, правоохоронних органів пропав, потрапив у полон чи загинув

Дата: 06.04.2023 09:21
Кількість переглядів: 270

Фото без описуТака дорожня карта створена Координаційним штабом з питань поводження з військовополоненими.

В Україні війна і чимало з наших рідних на фронті захищають нашу державу. І сьогодні багатьох українців, в тому числі й жителів Сумщини, хвилює запитання: де зараз їх рідний захисник/ захисниця, чому не виходить на зв'язок. Як діяти в таких ситуаціях? Куди звертатися? Хто надасть відповіді на ці запитання?

Увесь алгоритм дій детально описаний в Дорожній карті Дії родини у випадках якщо член родини зарахований до лав ЗСУ (у тому числі ТрО) правоохоронних органів (далі – Захисник) пропав безвісти, потрапив у полон чи загинув: https://koordshtab.gov.ua/roadmap.

Також просимо родичів загиблих в жодному разі не співпрацювати з ворогом, в тому числі з невстановленими особами, які намагаються вимагати від Вас кошти або спонукають до збору інформації в інтересах країни-агресора. Просимо довіряти органам державної влади, які роблять все можливе, щоб кожен захисник та цивільний, що перебуває в полоні, повернувся додому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь