A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Шановні працівники комунальних підприємств та підприємств сфери побутового обслуговування Білопільської громади!

Дата: 17.03.2024 07:20
Кількість переглядів: 161

Фото без описуПрийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята - Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!

Цей день – вияв уваги до людей, які своєю працею створюють затишок в наших домівках і навколо них і користь, яку ви приносите суспільству, важко переоцінити!

Сфера послуг – одна з найважливіших соціально значущих складових господарського комплексу. Це – тепло, вода і затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, парків, скверів, дворів, прибудинкових територій, доступні та доброякісні побутові послуги. Існування цих та інших простих благ – невід’ємна частина добробуту людей, а відтак і запорука їх хорошого настрою, гарного самопочуття і, як наслідок, гарантія соціальної стабільності та громадського спокою.

Висловлюю всім вам щиру вдячність за наполегливу працю, за відданість своїй нелегкій, але так необхідній для нас справі.

Бажаю вам миру, міцного здоров’я, добробуту, родинного щастя, наснаги, душевного тепла, професійних успіхів і нових трудових здобутків, здійснення всіх життєвих планів і сподівань, миру й злагоди! Нехай Ваша робота приносить Вам матеріальне і моральне задоволення, повагу і шану.

З повагою,
Білопільський міський голова                    Юрій ЗАРКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь