A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

З Днем українського добровольця

Дата: 14.03.2023 07:18
Кількість переглядів: 164

Фото без опису

Шановні добровольці, захисники України! 

14 березня в Україні відзначається День українського добровольця.

Подвиг добровольців є символом справжньої мужності та героїзму людей, які стали на захист України, її незалежності, суверенітету і територіальної цілісності. Завдяки вашому патріотизму, мужності та жертовності вдалося не допустити швидкого просування ворога по нашій землі.

Сьогодні більшість добровольців вже у формі української армії продовжують захищати рідний край від загарбників. Своєю самовідданою службою і героїчними вчинками ви доводите, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Батьківщину віддати своє життя.

Дякую кожному з вас, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок, мужньо протистоїть агресорам!

Шановні добровольці, ми схиляємо голови перед вашим подвигом і самопожертвою. Висловлюємо щиру вдячність вашим сім’ям, які проявляють не меншу мужність, чекаючи вас додому, слугують вам міцним тилом і оберігають ваше життя щирими молитвами.

Я сердечно вітаю вас та бажаю миру, витримки, здоров’я вам та вашим сім’ям! Нехай жодне серце не зупиниться на полі бою, нехай Богородиця захистить Вас від ворожої кулі, а Господь допоможе перемогти у війні. Слава українським патріотам!

З повагою, 
Білопільський міський голова                       Юрій ЗАРКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь