Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Українці вирішили, чи залишити 8 березня вихідним

Дата: 06.03.2023 10:37
Кількість переглядів: 292

Фото без описуНапередодні 8 березня українці вирішували: залишити цей день офіційним вихідним чи зробити робочим. Більшість користувачів Дії проголосували за те, щоб залишити 8 березня вихідним. Такий варіант підтримали понад 1,3 млн українців

Більше 703 тисяч користувачів проголосували за те, щоб зробити 8 березня робочим днем. Ще 110 тисяч українців не визначилися. 

Це опитування стало наймасовішим серед усіх 11 голосувань, які були реалізовані в Дії. У ньому взяли участь понад 2,1 млн українців. 

Результати голосування врахують у Парламенті перед ухваленням законопроєкту про 8 березня. Продовжуємо будувати електронну демократію в Дії, щоб держава враховувала думку кожного українця під час ухвалення рішень. 

Нагадаємо: у застосунку триває ще одне опитування. Українці можуть долучитися до українізації Укрзалізниці та вибрати нову назву для Південно-Західної філії. 

Опитування в Дії ініційоване за парламентської ініціативи та реалізоване Мінцифрою спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України.

Джерело: https://thedigital.gov.ua/news/naymasovishe-opituvannya-u-dii-ukraintsi-virishili-chi-zalishiti-8-bereznya-vikhidnim


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь