Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Представники Швейцарської агенції з розвитку та співпраці, відвідали Білопільську громаду

Дата: 27.02.2023 11:32
Кількість переглядів: 353

Фото без описуМобільні бригади Благодійного фонду “Право на захист” активно продовжують допомагати мешканцям віддалених сільських громад, які постраждали внаслідок воєнних дій в Чернігівській і Сумській областях. В тому числі допомогу отримує і Білопільська громада.

Завдяки спільним зусиллям команд Благодійного фонду та партнерів -  Швейцарській агенції з розвитку та співпраці і міжнародній благодійній організації HIAS уже сотні українців отримали юридичну, соціальну та психологічну підтримку, а їхні помешкання стали теплішими завдяки обігрівачам та паливним брикетам, які люди отримують в рамках даного проєкту.

Днями представники Швейцарської агенції з розвитку та співпраці, відвідали Білопільську громаду та змогли на власні очі побачити не тільки руйнування сіл та складні умови, в яких люди живуть, а й взяти участь у всіх процесах роботи мобільних команд.

Команда Фонду, завдяки тісній співпраці з Білопільським відділом ЦНАП надала допомогу у вигляді паливних брикетів для прикордонних сіл громади.

"Ми дуже вдячні вам за допомогу, яку ви надали жителям сіл в нашій громаді. Брикети дуже якісні, люди вдячні за можливість опалювати свої домівки." - подякувала під час візиту представників начальник Білопільського відділу ЦНАП Ірина СЕГИДА.

Під час візиту відбулась зустріч з керівництвом міської ради, на якій було розглянуто першочергові потреби громади, обговорили можливі формати співпраці надалі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь