Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

«Небесна Сотня – перші герої російсько-української війни»

Дата: 20.02.2023 07:17
Кількість переглядів: 264

Фото без опису20 лютого Україна вшановує пам'ять героїв Небесної Сотні – українців, які змінили перебіг історії нашої держави. 9 років тому під час Революції гідності в центрі Києва відбулися масові розстріли протестувальників.

Сьогодні надзвичайно важливо, особливо під час війни, не забувати те, з чого все починалось. Бо це фактично була перша битва російсько-української війни. Це була битва за наші цінності, за європейське майбутнє, за свободу.

Саме 2022 рік довів, що Українська нація – це єдність. Українці піднялися на нерівний бій з московськими окупантами.

Завдяки нашій єдності, згуртованості та монолітності  Україна вистояла, відбила атаки так званої «другої армії» світу, а зараз жене її з української землі.

За власну свободу і переконання наші громадяни заплатили своїм життям і здоров’ям, та продовжують виборювати їх зараз на фронті.

Схиляємо голови та вшановуємо світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні, всіх Захисників української державності, які віддали свої життя за справедливість та наше майбутнє. Низький уклін бійцям, які сьогодні мужньо боронять рідну землю! Спільна віра у власні сили і в рідну країну пройде всі випробування, які нам посилає нелегке сьогодення, і в подальшому надихатиме на впровадження доленосних якісних змін.

Бажаю усім нам мирного неба, злагоди і непохитної віри, що ми зуміємо зробити все, як єдиний великий народ, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всіх українців!

З повагою,
Білопільський міський голова                                                Юрій ЗАРКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь