Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Багатоцільова грошова допомога жителям Білопільскої громади

Дата: 09.02.2023 16:13
Кількість переглядів: 1095

Фото без описуПрограма надання багатоцільової грошової допомоги жителям Білопільскої міської територіальної громади, які мають ушкодження житла завдані конфліктом в Україні і залишаються проживати на території громади, реалізовується французькою гуманітарною організацією "ACTED" спільно із органами місцевої влади Білопільскої міської громади.

Розмір грошової допомоги складає 2220 грн. на місяць для кожного члена родини, реєстрація відбувається шляхом телефонного анкетування співробітниками гуманітарної організації "ACTED" по списках громадян, що були надані органами місцевої влади. 

Для реєстрації в програмі необхідно надати фото документів усіх членів домогосподарства, включаючи паспорти, ідентифікаційні коди та свідоцтва про народження дітей, а також акти про пошкодження житла або фото пошкоджень (за відсутністю акту про пошкодження житла). 

Допомога буде виплачена одноразово з розрахунку на всіх членів домогосподарства, на період 3 місяці, шляхом нарахування грошового переказу через відділення Ощадбанку або Укрпошти. Реєстрація в програмі не є гарантією отримання допомоги. 

З питаннями щодо реалізації програми Ви можете звертатись за телефонами гарячої лінії ACTED з 9.00 до 16.00 у робочі дні: 0 800 33 69 36

Відгуки, коментарі й пропозиції щодо діяльності ACTED Ви можете надати з 9:00 до 16:00 у робочі дні: 0 800 334 589, e-mail: ukraine.hotline@acted.org.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь