Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

ПІДСУМКОВА НАРАДА ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ

Дата: 03.02.2023 14:35
Кількість переглядів: 1261

Фото без опису03 лютого працівники культури Білопільської громади провели нараду за підсумками роботи у 2022 році.

Щорічно такі заходи проводять як підсумок зробленого. Однак, у 2022 році робота закладів культури зазнала змін. Війна витіснила з життя усіх українців розваги та різного напрямку культурно-масові заходи. Люди, які працюють у галузі культури, почали активно займатися волонтерською допомогою, переселенцями, діяльністю гуманітарних штабів тощо. Така діяльність триває й досі.

Під час наради було розглянуто питання роботи клубних, бібліотечних установ, мистецької школи та збереження об’єктів культурної спадщини.

Сьогодні в сучасних умовах працівники клубних закладів, що відповідають за розвиток культури шукають нові моделі діяльності, які дозволяють клубним закладам не лише не зникнути, але, навпаки, розвиватися. Тому, культурно-мистецька палітра Білопільської громади за звітний період відзначилася різноманітними онлайн заходами, які у зв’язку з запровадженням воєнного стану, стрімко увірвалися в діяльність, при цьому кардинально змінивши суть роботи працівників культури.

Підбиваючи підсумки наради начальник відділу культури та туризму виконавчого комітету Білопільської міської ради Лариса Зарко наголосила, що не ставить за мету максимально скоротити мережу клубних та бібліотечних закладів, але робота в умовах сьогодення ставить перед громадою багато викликів та завдань, тому всім потрібно бути готовими до нового формату роботи, максимально застосовувати свої теоретичні і практичні навички та бути готовими до ефективного їх застосування у процесі формування нової культурної політики в громаді для забезпечення культурного дозвілля громадян, створення умов для задоволення культурних потреб населення, впровадження нових форм організації дозвілля відповідно до потреб.

Під час наради колезі, директору філії комунального закладу Білопільської міської ради «Білопільський центр культури і дозвілля «Україна» Гуринівський сільський будинок культури Михайлу Попілю, було вручено подарунок від міської ради, як родині першої новонародженої дитинки цьогоріч.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь