A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Робота команди – учителі-фахівці-спеціалісти ІРЦ – батьки дають позитивні результати

Дата: 01.02.2023 14:36
Кількість переглядів: 455

Фото без описуУ рамках муніципальних угод тривають засідання команд супроводу закладів загальної середньої освіти Білопільської, Річківської, Ворожбянської територіальних громад.

Засідання проходять у змішаній формі, із обов'язковим залученням представників Комунальної установи Білопільської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр».

Спеціалісти ІРЦ завжди поруч, на постійному зв'язку, щоб надати допомогу та методичну підтримку педагогам, фахівцям та батькам дітей з особливими освітніми потребами, що здобувають освіту в інклюзивних класах громад. 

Для досягнення кращих результатів роботи команди, де однією із головних  ланок виступають батьки учнів, обов'язковими є:

- аналіз результатів навчальних досягнень  за І семестр 2022-2023 н. р.;

- взаємний обмін інформацією щодо ефективності виконання індивідуальної програми розвитку;

- знаходження нових шляхів до більш швидшого подолання можливих проблем.

Особлива роль, в даний час відводиться практичним психологам, що проводять також роботу задля стабілізації психологічного стану даних учнів, які є більш вразливими та потребують надзвичайної уваги та підтримки.

Спілкування з вчителями-логопедами та вчителями-дефектологами на корекційних заняттях допомагають не тільки поступово опановувати складне, але переключають та відволікають, надають впевненності у своїх силах. Вчителі-реабілітологи –впливаючи на моторну сферу та фізичний розвиток дітей, за потреби можуть перезавантажити та розслабити корисними вправами та завданнями.

Важливу роль в умовах дистанційного навчання відіграють батьки. І саме робота команди – учителі-фахівці-спеціалісти ІРЦ – батьки дають позитивні результати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь