Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Робота команди – учителі-фахівці-спеціалісти ІРЦ – батьки дають позитивні результати

Дата: 01.02.2023 14:36
Кількість переглядів: 515

Фото без описуУ рамках муніципальних угод тривають засідання команд супроводу закладів загальної середньої освіти Білопільської, Річківської, Ворожбянської територіальних громад.

Засідання проходять у змішаній формі, із обов'язковим залученням представників Комунальної установи Білопільської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр».

Спеціалісти ІРЦ завжди поруч, на постійному зв'язку, щоб надати допомогу та методичну підтримку педагогам, фахівцям та батькам дітей з особливими освітніми потребами, що здобувають освіту в інклюзивних класах громад. 

Для досягнення кращих результатів роботи команди, де однією із головних  ланок виступають батьки учнів, обов'язковими є:

- аналіз результатів навчальних досягнень  за І семестр 2022-2023 н. р.;

- взаємний обмін інформацією щодо ефективності виконання індивідуальної програми розвитку;

- знаходження нових шляхів до більш швидшого подолання можливих проблем.

Особлива роль, в даний час відводиться практичним психологам, що проводять також роботу задля стабілізації психологічного стану даних учнів, які є більш вразливими та потребують надзвичайної уваги та підтримки.

Спілкування з вчителями-логопедами та вчителями-дефектологами на корекційних заняттях допомагають не тільки поступово опановувати складне, але переключають та відволікають, надають впевненності у своїх силах. Вчителі-реабілітологи –впливаючи на моторну сферу та фізичний розвиток дітей, за потреби можуть перезавантажити та розслабити корисними вправами та завданнями.

Важливу роль в умовах дистанційного навчання відіграють батьки. І саме робота команди – учителі-фахівці-спеціалісти ІРЦ – батьки дають позитивні результати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь