Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Фахова консультативна лінія підтримки від Благодійного Фонду “Карітас України”

Дата: 10.01.2023 11:33
Кількість переглядів: 486

Фото без описуБлагодійна організація “Благодійний Фонд “Карітас України” відкриває фахову консультативну лінію підтримки, яка буде діяти до 30 червня 2023 року.

Консультації відбуваються за номером 0 800 330 919 (безкоштовно).

Хто консультує і коли?

  • Соціальний працівник, фахівець із догляду за хворими (понеділок, 14:00 – 18:00)
  • Юрист (вівторок, 14:00 – 18:00)
  • Лікар (середа і четвер, 14:00 – 18:00)
  • Психолог-психотерапевт (п’ятниця, 16:00 – 20:00)

Хто може звернутися?

  • Мешканці громади та ВПО – ті, що перебувають у громаді або виїхали з неї.
  • Керівники і працівники соціальних закладів, соціальні працівники, соціальні робітники, волонтери та члени громад з інших областей України, які приймають ВПО з Донецької, Миколаївської, Одеської, Сумської, Дніпропетровської, Чернігівської областей.

Дзвоніть, якщо ви потребуєте фахової підтримки і розмови. Якщо залучені у процес надання соціальних послуг на всіх рівнях або є поруч із людьми, які потребують допомоги і підтримки за станом здоров’я.

Якщо є питання щодо опіки і догляду, відчуття вигорання і втоми, просто потреба консультування і  підтримки з медичних, юридичних, психологічних та соціальних питань.

Лінія підтримки організована в межах проєкту «Розвиток спроможності в управлінні соціальними закладами та наданні соціальних послуг», який реалізується МБФ «Карітас України» в межах проєкту «Програма ЄС Міцні регіони — Спеціальна програма підтримки України», що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та впроваджується Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь