Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Допомога від громади-побратима з Чехії

Дата: 24.12.2022 18:46
Кількість переглядів: 322

Фото без описуЧергова приємна та дуже важлива подія у нашій громаді. Сьогодні до Білопілля прибула гуманітарна допомога від нашої громади-побратима з Чехії.

"Маленьке містечко біля Праги - Черношице, разом з нашими діловими партнерами з Праги, компанією RSJ, придбали для нас автомобіль швидкої допомоги - Peguoet Boxer. Окрім автомобіля мешканці Черношице зібрали кошти та купили 4 генератори, 5 дизельних обігрівачів, до 200 комплектів термобілизни та зимовий одяг! Крім цього громада Чорнушице допоможе з придбанням декількох комплектів « Старлінк» для забезпечення громади швидкісним інтернетом в умовах блекауту!" - повідомив Білопільський міський голова Юрій ЗАРКО під час отримання допомоги.

Автомобіль швидкої допомоги, після його державної реєстрації буде передано для потреб ДФТГ «Вир»!

"В свою чергу, я подарував старості міста Черношице Філіпу Корніеку український прапор зі словами подяки та побажаннями нашим побратимам, а також поробки, зроблені нашими дітками!" - окремо зазначив Юрій Васильович.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь