A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Відбулося чергове засідання 33 сесії Білопільської міської ради VIII скликання

Дата: 23.12.2022 18:19
Кількість переглядів: 449

33 сесія Білопільської міської ради23 грудня 2022 року під головуванням Білопільського міського голови Юрія ЗАРКА відбулося засідання 33 сесії Білопільської міської ради VIII скликання, на яке прибуло 24 депутата з 26 обраних.

Початок засідання розпочався з розгляду звернень депутатів Білопільської міської ради 8 скликання до Прем’єр-Міністра України Дениса Шмигаля стосовно скорочення Білопільської, згідно проекту Постанови «Деякі питання організації спроможної мережі закладів охорони здоров’я» (текст звернення) та звернення до Президента України Володимира Зеленського щодо повернення (накладання вето) до Верховної Ради України з пропозиціями проєкту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери містобудівної діяльності» №5655 від 11.06.2021 (текст звернення). Депутатами одноголосно було підтримано обидва звернення та направлення їх до вищезазначених адресатів.

Потім на засіданні булги розглянуті проекти ряду програм щодо життєдіяльності громади, зокрема соціального захисту, освітнього та медицинського напрямку, з питань цивільного захисту та оборони тощо.
Крім цього, розглядались бюджетні питання. Зокрема, зміни до бюджету 2022 року, розглядався проект бюджету на 2023 рік та питання міжбюджетного  трансферту.

Після обговорень та дискусій депутатами були прийняті зміни до рішення міської ради VІІІ скликання № 642 від 30.12.2021 року «Про бюджет Білопільської міської територіальної громади на 2022 рік» (За – 14, Проти – 1, Утримались – 5, Не голосували – 3, Відсутні – 4).

Щодо питання бюджету Білопільської міської територіальної громади на 2023 рік, то за результатами голосування (За – 13, Проти – 3, Утримались – 8, Не голосували – 1, Відсутні – 2) проект не прийнято.

Після бюджетних питань, депутати розглянули деякі земельні та майнові питання й затвердили список присяжних Білопільського районного суду Сумської області.

Наприкінці засідання голова Білопільської міської ради, депутати, присутні та запрошені заслухали звіт поліцейського офіцера громади «Про результати роботи щодо превентивної діяльності на території Білопільської ОТГ за 2022 рік».

Загалом, беручи до уваги деякі зміни та пропозиції, на засіданні було прийнято 31 рішення, не прийнято – 3, 2 рішення було знято з розгляду.


Результати поіменного голосування проектів рішень 33 сесії Білопільської міської ради 8 скликання від 23.12.2022 року



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь