A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Поліцейський офіцер Білопільської громади звітувала про роботу в 2022 році

Дата: 23.12.2022 12:39
Кількість переглядів: 866

Фото без опису23 грудня 2022 року на черговому засіданні сесії Білопільської міської ради відбувся звіт поліцейського офіцера громади Любові МАКСИМЕНКО.

Територія обслуговування Любові Миколаївни включає Терещенківський, Ганнівсько-Вирівський, Куянівський та Воронівський старостинські округу Білопільської громади. 

Робота поліцейського офіцера громади за напрямками діяльності перш за все спрямована на забезпечення належної взаємодії з мешканцями громади, трудовими колективами організацій та установ, громадськими формуваннями на території обслуговування на засадах партнерства та взаємодії, підвищення рівня довіри населення.

Постійно надається всебічна допомога на звернення громадян, реагування на них та вжиття відповідних заходів по вирішенню піднятих питань.

Здійснюються перевірки поведінки та способу життя облікових осіб: формально підпадаючих під адміністративний нагляд, які звільнилися з місць позбавлення волі та перебувають під адміністративним наглядом.

На підвідомчій території проводиться робота щодо профілактики правопорушень та злочинів, пов’язаних з пияцтвом, самогоноварінням, дотриманням правил торгівлі алкогольними напоями, вчинення домашнього насильства, крадіжками, шахрайством, проводиться перевірка дотримання правил дозвільної системи.

Налагоджена тісна співпраця з працівниками служби у справах дітей та фахівцями із соціальної роботи по питаннях контролю  за виконанням батьками батьківських обов’язків по догляду за дітьми та їх вихованням, дотримання законних прав дітей.

На постійній основі проводяться перевірки сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах з метою недопущення вчинення правопорушень відносно дітей та забезпечення нормальних умов проживання.

За звітний період було складено 30 адміністративних матеріалів у сфері порушень публічної безпеки та порядку, на території обслуговування скоєно 22 кримінальних правопорушення, відомості за якими внесено до ЄРДР.

Депутатами було одноголосно прийнято рішення визнати роботу офіцера громади протягом 2022 року задовільною (про що прийнято відповідне рішення) та надано деякі рекомендації щодо подальшої діяльності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь