A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Про приписку громадян України до призовної дільниці

Дата: 20.12.2022 14:16
Кількість переглядів: 324

ПрипискаВідповідно до Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” з 09 січня по 31 березня 2023 року оголошено приписку до призовної дільниці Сумського району Сумської області громадян України 2006 року народження.

Явці для приписки підлягають всі громадяни України, які народилися з 1 січня по 31 грудня 2006 року включно, постійно або тимчасово проживають на території Сумського району, а також громадяни старшого призовного віку, які не були приписані раніше.

Усі громадяни України, яким належить з’явитися для приписки до призовної дільниці, зобов'язані прибути у визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені у повістці. Громадяни, які не отримали повістку, зобов'язані прибути до Першого відділу Сумського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (м.Білопілля) з 09 по 24 лютого 2023 року, маючи при собі документи, які посвідчують особу.

Приписка до призовної дільниці проводиться з метою взяття громадян на військовий облік, визначення їх кількості, ступеня придатності до військової служби, встановлення рівня освітньої підготовки, здобутої спеціальності і рівня фізичної підготовки. Крім того, у період приписки допризовників вивчаються їх ділові, індивідуально-психологічні та моральні якості.

На підставі даних про приписку громадян до призовної дільниці проводиться попередній розподіл призовників за видами (родами військ) Збройних Сил, іншими військовими формуваннями, виявляються кандидати для направлення до вступу у вищі військові і вищі навчальні заклади, які мають військові навчальні підрозділи, здійснюється направлення призовників для проходження підготовки з військово-технічних спеціальностей у навчальні заклади ТСО і професійно-технічні навчальні заклади та вирішуються інші питання, пов’язані з підготовкою юнаків до військової служби.

ВАЖЛИВО! Громадяни, які мають групу інвалідності або за станом здоров’я не можуть прибути до районного ТКЦ та СП можуть надати підтверджуючі документи про стан здоров’я через близьких родичів (мати, батько, дружина).

Детальну інформацію з питань приписки до призовної дільниці можна отримати в Першому відділі Сумського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (м.Білопілля) за адресою: м. Білопілля, вул. Соборна, 46 та за номером телефону: +38(050) 508-58-89.

Наказ про проведення припискиНаказ про проведення приписки 2


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь