A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Міжнародна технічна допомога для громади від проєкту «Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України»

Дата: 16.12.2022 14:39
Кількість переглядів: 668

Чергову технічну допомогу у вигляді телевізора, 2 зарядних станції Bluetti PowerOak, 3 багатофункціональних пристроїв та 2 планшетів отримала Білопільська громада від проєкту «Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», який співфінансується Європейським союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та впроваджується компанією GIZ.

Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH та проєкт Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України, в особі Oleksandr Khoruzhenko вже давно і плідно співпрацює і підтримує нашу громаду.

Наразі технічне обладнання вже передано та використовується в установах та відділах Білопільської міської ради для покращення обслуговування населення.

Дякуємо проєкту «Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України» за підсилення адаптивності, зміцнення життєстійкості Білопільської територіальної громади у часи надскладних випробувань для України!

Це не остання допомога наших партнерів. Співпраця триває.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь