A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

«WORKSHOP» в змішаній формі для заступників керівників закладів освіти та відповідальних осіб за інклюзивне навчання

Дата: 14.12.2022 09:31
Кількість переглядів: 479

Фото без описуНа базі Комунальної установи Білопільської міської ради "Інклюзивно-ресурсний центр" 13 грудня 2022 року відбувся  «WORKSHOP» в змішаній формі для заступників керівників закладів освіти та відповідальних осіб за інклюзивне навчання Білопільської, Ворожбянської, Річківської територіальних громад.  

Напередодні засідань команд супроводу, для активної роботи актуальним є покроковий розгляд питань, що стосуються КППС, безпосередньо алгоритму організації самих засідань та роботи з протоколами.

Вступним словом захід розпочала директор ІРЦ Інна МОРГУН , ознайомивши педагогів із структурою та організаційними моментами. 

Фахівець (консультант) ІРЦ Наталія КІР’ЯНОВА акцентувала на  головних моментах, що стосуються ролі команди психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами в закладі освіти та нагадала про Постанову КМУ від 15 вересня 2021 р. №957 "Про затвердження Порядку організації інклюзивного навчання у закладах загальної середньої освіти" {Із змінами, внесеними згідно з Постановою КМУ № 483 від 26.04.2022}.

Фахівець (консультант) ІРЦ Ірина ЛУЦЕНКО доповнила інформацію щодо принципів взаємодії фахівців команди психолого-педагогічного супроводу.

Фахівець (консультант) ІРЦ Дар’я НАЗАРЕВСЬКА пропрацювала разом з присутніми структуру протоколу команди психолого-педагогічного супроводу та елементи, що наближають документ до стандарту. 

Після активної роботи  відбулося обговорення  та обмін досвідом. Директор ІРЦ Інна МОРГУН підвела підсумки заходу та наголосила на важливість моніторингу за півріччя та можливі труднощі в умовах дистанційного навчання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь