Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

В Білопільській громаді вітали військових та волонтерів

Дата: 06.12.2022 11:51
Кількість переглядів: 353

Фото без описуБілопільська громада разом з усією Україною відзначила свято тисяч відважних військових, які стоять на захисті своєї держави та Міжнародний день волонтера.

Військовослужбовців з нагоди Дня Збройних Сил України привітав Білопільський міський голова Юрій ЗАРКО.

«Найцінніше в нашому житті – мир, спокій і стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником рідної країни. Ми поважаємо тих, хто носив і носить військову форму, хто охороняє спокій матерів і дітей, людей похилого віку. Вшановуємо пам’ять воїнів, які віддали найцінніше – своє життя за українську землю», – сказав у вітальному слові Юрій Зарко.

Наразі Збройні Сили України – це досягнення й заслуга мільйонів українців, справжніх патріотів своєї держави, які щодня роблять внесок у зміцнення української армії та оборону країни.

Міський голова побажав всім українським військовослужбовцям браво і впевнено стояти на сторожі безпеки і мирного спокою держави, захищати свій народ від гніву і втручання ворогів, ніколи не переставати виховувати в собі силу волі і мужності, виявляти в будь-якій справі відвагу і свій героїзм.

Також Юрій Зарко нагородив Грамотами голови міської ради кращих військовослужбовців Білопільської громади за досягнення високих показників у службово-бойовій діяльності, міцну військову дисципліну, за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня Збройних Сил України.

З нагоди Міжнародного дня волонтера, який відзначався напередодні, привітав волонтерів громади та вручив Подяки міської ради перший заступник Білопільського міського голови Олександр КОЖУХОВ.

«В умовах бойових дій, коли кожен розуміє ступінь відповідальності за майбутнє, кількість громадян, які не стоять осторонь, а всіляко допомагають країні, суттєво збільшилася. Тому це свято є святом кожного, хто готовий підтримати ближнього від щирого серця. Дякую всім, хто в цей нелегкий час присвячує свій талант, енергію та виявляє щире бажання допомогти іншим, не чекаючи подяк та винагороди», - зазначив він.

Працівники  культури громади підготували для гостей святкову концертну програму.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь