Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Впровадження проєкту "Завжди поруч"

Дата: 23.11.2022 15:15
Кількість переглядів: 198

Фото без опису23 листопада 2022 року спеціалісти Інклюзивно-ресурсного центру м.Білопілля взяли активну участь у нараді психологічної служби щодо впровадження проєкту "Завжди поруч".

В ході заходу, фахівець (консультант) Інклюзивно-ресурсного центру Тетяна ОВСІЄНКО наголосила на важливості роботи спеціалістів психологічної служби з дітьми з особливими освітніми потребами, в тому числі і при наданні корекційної допомоги. Саме дана категорія дітей є найбільш вразливою та потребує особливої уваги та постійної підтримки, особливо в дані часи.

Кропітка праця спеціалістів служби у взаємодії з Інклюзивно-ресурсним центром дає більше можливостей дитині з ООП у розвитку. На прикінці звернула увагу на зміст висновків ІРЦ в оновленому форматі та надала інформацію щодо більш ефективного використання у роботі.

Директор ІРЦ Інна МОРГУН зупинилася на систематичній плідній взаємодії психологічної служби і Інклюзивно-ресурсного центру та висловила сподівання що подальша співпраця буде ще більше плідною.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь