A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2022 07:03
Кількість переглядів: 218

Міжнародний день людей з інвалідністюЩороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає день людей з інвалідністю.

Люди з обмеженими фізичними можливостями, яким долею судилося щодня випробовувати глибину своєї сили волі та віри в себе, живуть поряд з нами. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою. Інвалідність може бути вродженою і набутою в результаті травм, інфекцій, тощо.

Цей день не є святом, він покликаний привернути увагу до проблем, захисту людей, які мають певні фізичні особливості, акцентувати увагу суспільства на тому, що всі ми рівні перед Законом і перед Богом.

Переймаючись буденними питаннями, ми  маємо замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я, пам'ятати про те, що вони потребують нашої уваги і підтримки. Зокрема військовослужбовці, які захищаючи Україну від  ворога, отримали серйозні поранення на війні.

Увага держави та милосердя, толерантність кожного з нас допоможуть спростити життя людей з обмеженими можливостями, створити майбутнє, де б люди не були виключені з соціуму з-за проблем зі здоров`ям.

Бажаємо всім людям з особливими потребами витримки, оптимізму, здоров`я, можливості втілити в реальність Ваші плани та задуми!

Дякуємо всім, хто опікується людьми з інвалідністю, адже надання їм щоденної допомоги  – це вияв милосердя, людяності та любові до ближнього, вартий глибокої поваги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь