A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Тарифи на теплову енергію, її виробництво,транспортування та постачання та послугу з постачання теплової енергії ТОВ «есі Білопілля» для потреб населення, бюджетних установ та інших споживачів

Дата: 16.09.2022 19:40
Кількість переглядів: 178

Фото без описуРішенням виконавчого комітету Білопільської міської ради від 16 вересня 2022 року №188 затверджено тарифи на теплову енергію, її  виробництво,транспортування та постачання та послугу з постачання теплової енергії  ТОВ «есі Білопілля» для потреб населення, бюджетних  установ та інших споживачів.

Розглянувши  заяву товариства з обмеженою відповідальністю «есі Білопілля» від 21.07.2022 року №2755 з урахуванням  листа №2882 від 01.08.2022 року, беручи до уваги рішення виконавчого комітету  від 16.12.2021 року №359 «Про визначення виробників та виконавців комунальних послуг з постачання теплової енергії, про тарифи на послуги», на виконання положень постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на комунальні послуги» (в редакції постанови  КМУ від 03.04.2019 року №291) зі змінами,   Закону України «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування» №2479-ІХ від 29.07.2022 року,  відповідно  до Законів України: «Про житлово-комунальні послуги», «Про теплопостачання» та,  керуючись ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в  Україні»,  виконком Білопільської міської ради вирішив:

  1. Встановити тарифи  для ТОВ «есі Білопілля» на теплову енергію, її виробництво, транспортування,  постачання та послуги з постачання теплової енергії  для потреб населення, бюджетних установ та інших споживачів  згідно додатків №1,2  до даного рішення (додається).
  2. Затвердити  структуру тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з постачання теплової енергії для  потреб населення, бюджетних установ та інших споживачів  згідно з додатками № 3-6 до цього рішення (додається). 
  3. Рішення виконавчого комітету  від  16.12.2021 року №359 «Про  визначення виробників та виконавців комунальних послуг з постачання теплової енергії, про тарифи на послуги»  у частині дії тарифів на послугу з постачання теплової енергії для категорій споживачів:  населення, бюджетні установи та інші споживачі  вважати таким,  що втратить чинність з моменту введення в дію нових тарифів для вищезазначених категорій.
  4. Ввести в дію тарифи на послугу з постачання теплової енергії для  категорії – бюджетні установи з 01.10.2022 року. На виконання Закону України  «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування»  для категорії споживачів : населення  та інші споживачі -  відтермінувати  введення в дію  тарифів  до моменту закінчення дії воєнного стану на території  України та протягом шести місяців після місяця, в якому воєнний стан буде припинено або скасовано.

Рішення виконавчого комітету Білопільської міської ради від 16 вересня 2022 року №188 "Про встановлення тарифу на теплову енергію, її  виробництво,транспортування та постачання та послугу з постачання теплової енергії  ТОВ «есі Білопілля» для потреб населення, бюджетних  установ та інших споживачів"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь