Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

День Гідності і Свободи відзначили у Білопільській громаді

Дата: 21.11.2022 11:29
Кількість переглядів: 403

Фото без описуСьогодні 21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Майдан 2004 року продемонстрував усьому світові наше прагнення до гідного, європейського і щасливого життя. Шукаючи Європу, ми знайшли Україну. Головний символ Революції Гідності – прапор України. Єдиний духовний помічник – національний гімн.

З нагоди Дня Гідності і Свободи влада та громадськість Білопільської громади поклали квіти до Меморіалу «Алея Слави героїв АТО» та хвилиною тиші вшанували Героїв, які ціною власного життя відстоювали демократичні цінності та право на майбутнє спочатку на Майдані, а заразі у війні з російським агресором, який хоче позбавити нас Свободи та Незалежності.

Адже всі впевнені, що сьогодні немає такого українця, який би не бажав миру і спокою рідній країні. Весь народ нашої держави об’єднався нині проти агресора. Без усякого сумніву, мине зовсім небагато часу і на прикладах беззавітного служіння рідній Батьківщині, беззаперечного виконання священного обов’язку – стати на захист кордонів держави, коли в цьому є гостра потреба, – виховуватиметься не одне покоління українців.

«Сьогодні ми як ніколи усвідомлюємо за що боролися та за що боряться  гідні сини та доньки нашої держави, заради чого вони жертвують сьогодні під час повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну – це Свобода. Революція Гідності кардинально змінила напрямок розвитку держави та суспільства, згуртувала свідомих, зрілих громадян – справжніх патріотів Батьківщини. Але шанс на зміни дістався нам дорогою ціною – ціною людських втрат», - зазначив у своїй промові перший заступник Білопільського міського голови Олександр КОЖУХОВ.

На завершення ведуча сказала: «Наші корені походять із маленьких сіл і багатомільйонних міст. Ми маємо знайомих, друзів і родичів по всій території України від Карпат до багатостраждального Сходу, від Криму і аж до самих північних кордонів нашої держави. Ми щиро вболіваємо за кожний куточок цієї великої, єдиної країни європейського континенту. Ми не хочемо перетинати кордони в своїй країні. Ми хочемо жити однією, великою родиною в красивій країні під назвою Україна. Нас ніколи і нікому не роз’єднати, тому що ми – українці! Нехай наша Україна буде сильна і багата. Нехай наша земля буде вільна і єдина. Єднаймося, браття, бо ми українці – славний народ! Любімо свою землю, шануймо себе і свою гідність, і шановані будемо іншими!

Слава Україні! Слава її героям!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь