A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Реабілітаційне обладнання в рамках міжнародної допомоги

Дата: 20.10.2022 09:59
Кількість переглядів: 413

Фото без опису19 жовтня 2022 року Білопільська міська рада отримала від Європейського союзу та Уряду Німеччини чергове реабілітаційне обладнання для наших мешканців.

Цього разу було передано дорослі ходуни та ходуни ролятори, стільці для ванни та електричні підйомники. Дане обладнання вже передано до Білопільської міської лікарні та Білопільського центру соціального обслуговування.

Підтримка нашій громаді надається в рамках проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України», який співфінансується Європейським союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та впроваджується компанією GIZ. 

Раніше до Білопільської громади вже було передано інвалідні коляски. Найближчим часом готується ще декілька пакетів допомоги.

Під час війни турбота про людей особлива цінна. Щиро вдячні німецьким партнерам, раднику проєкту «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України» в Сумській області Олександру Хоруженку за розуміння наших проблем і готовність прийти на допомогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь