Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Про формування ефективної мережі закладів освіти

Дата: 17.10.2022 08:10
Кількість переглядів: 199

Фото без опису12 жовтня було укладено Меморандум про співпрацю між Шведсько-Українським проєктом «Підтримка децентралізації в Україні» та Білопільською міською територіальною громадою Сумської області.

Меморандум укладено з метою створення ефективної шкільної мережі, яка б забезпечувала надання здобувачам освіти доступних і якісних освітніх послуг незалежно від місця їх народження та проживання.

Білопільська міська територіальна громада піклується про те, щоб забезпечити безпечне, комфортне та сучасне освітнє середовище в усіх закладах, які надають освітні послуги.

Співпраця стартувала з робочої зустрічі експерта проєкту з міським головою, спеціалістами відділу освіти, молоді та спорту Білопільської міської ради та спеціалістами центру професійного розвитку педагогічних працівників.

У ході зустрічі визначено пріоритетні завдання та основні вектори співпраці щодо формування ефективної мережі закладів освіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь