Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Привітання Білопільського міського голови Юрія ЗАРКА з Днем Українського козацтва, Днем захисників і захисниць України та Днем святої Покрови Пречистої Богородиці

Дата: 14.10.2022 00:10
Кількість переглядів: 288

Фото без описуШановні жителі Білопільської міської територіальної громади!

Щиро вітаю всіх вас із трьома величними святами нашої держави – Днем Українського козацтва, Днем захисників і захисниць України та Днем святої Покрови Пречистої Богородиці, які відзначаються 14 жовтня.

Розпочата росією війна у 2014 році, а потім і повномасштабне вторгнення московитів 24 лютого 2022 року спонукали сотні тисяч українців різних професій і роду занять узяти до рук зброю і стати захисниками рідної землі.

Здатність українського народу до самовідданого та жертовного опору агресорам є нашим національним скарбом, що спадкується з покоління в покоління – українці в усі часи масово підіймалися на збройну боротьбу за право на свободу та ідентичність.

Ми не дозволимо державі-терористу досягнути успіху у її підлих намірах на нашій землі, ми не боїмося, не відступимо, не віддамо і не пробачимо.

Жоден загиблий герой та мирний житель не буде забутий, жодне злодіяння рашистів не залишиться безкарним.

Богородиця була козацькою заступницею у далеких походах, її зображення було вибите на хрестах, які носили козаки і сучасне Українське військо береже козацькі військові традиції, відстоюючи суверенітет і територіальну цілісність країни.

Щиро вітаю всіх жителів громади, наших захисників і захисниць зі святами!

Бажаю всім нам спокійного та мирного неба над головою. Жоден загиблий герой та мирний житель не буде забутий, жодне злодіяння рашистів не залишиться безкарним.
 

З повагою,
Білопільський міський голова                    Юрій ЗАРКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь