A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Білопільська громада отримала сучасні сонячні станції

Дата: 07.10.2022 09:03
Кількість переглядів: 335

Фото без описуУ межах проєкту «Енергозабезпечення громад – SOS» від Громадської організації «ДЕСПРО» Білопільська громада отримала дві сучасні сонячні станції.

Нове обладнання буде встановлено у Рижівському та Ободівському фельдшерсько-акушерських пунктах, що дозволить у разі аварійного відключення електрики, забезпечити резервне електроживлення. 

Станції виготовлені на базі сонячної панелі Axioma AX-170Р (170 Вт) з інвертором напруги 12/220 В потужністю 800VA/500W з чистою синусоїдою та акумулятором GL12650M6 12V-65Ah з потужним контролером заряду до 30А. Вони можуть працювати в екстремально низьких та високих температурах у будь-яку погоду.

За словами першого заступника Білопільського міського голови Олександра КОЖУХОВА, ця енергетична установка дасть змогу ефективно працювати, надавати якісні медичні послуги та не боятись відсутності електропостачання.

Це стало можливим завдячуючи проєкту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Тепер Рижівський та Ободівський ФАПи не залежать від раптових відключень, пов’язаних з руйнуванням мереж від ворожих обстрілів, примх погоди чи технічними несправностями енергосистеми.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь