Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

ДМИТРО ЖИВИЦЬКИЙ: «ТОЧНІ І ОПЕРАТИВНІ ДАНІ ПРО РУЙНУВАННЯ – ПЕРШИЙ КРОК ДО ШВИДКОГО ВІДНОВЛЕННЯ»

Дата: 04.10.2022 13:21
Кількість переглядів: 394

Фото без описуНа цьому наголосив керівник Сумської обласної військової адміністрації.

За його словами, своєчасна фіксація руйнувань і внесення їх у єдиний реєстр – перший і простий крок до швидкого відновлення осель, які були пошкоджені ворогом.

«Наразі Тростянецька, Сумська, Охтирська, Чупахівська та Садівська громади є громадами-аутсайдерами цього процесу. Не внесені або невчасно внесені дані – це неможливість надати допомогу людям, які через вибиті вікна чи двері не можуть жити у своїх оселях. А тим часом ми залучаємо державний та благодійний ресурс на швидке відновлення. Він є і вже діє», – розповів Дмитро Живицький.

Так, Великописарівська, Білопільська, Краснопільська, Чернеччинська громади, громади Шосткинського, Конотопського та Роменського районів, які оперативно та достовірно подають дані щодо руйнувань, є лідерами з відновлення.

Керівник Сумської ОВА подякував керівникам громад, які дбають про людей. Попри постійні обстріли вони знаходять можливість оновлювати дані щодо пошкоджень та руйнувань. І, відповідно, вчасно отримують допомогу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь