A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

На Сумщині послугами служби зайнятості користуються 14,5 тисяч безробітних

Дата: 03.10.2022 09:33
Кількість переглядів: 399

Фото без описуЯк повідомили у Сумському обласному центрі зайнятості, станом на сьогодні на обліку в центрах зайнятості регіону перебуває 14,5 тис. наших земляків. З них 12,2 тисячі чоловік отримують допомогу по безробіттю. Середньомісячний розмір допомоги складає 4,1 тис. гривень, що майже на 400 грн більше торішнього показника.

Найвищий розмір допомоги простежується у Сумській районній філії, де безробітні отримують щомісяця в середньому по 5,6 тис. грн.

Нагадуємо, що розмір допомоги по безробіттю розраховується для кожної людини індивідуально. Він залежить від страхового стажу особи, її заробітної плати, підстави припинення трудових відносин та періоду перебування без роботи.

Допомога по безробіттю нараховується згідно з чинним законодавством України і виключно від відвідування до наступного відвідування безробітним центру зайнятості, якщо центр працює у звичайному режимі, або за період телефонного зв’язку безробітного з кар’єрним радником, коли людина підтверджує своє перебування в статусі безробітного (в умовах дистанційної роботи центру зайнятості).

Нарахування допомоги по безробіттю здійснюється подекадно з урахуванням дат відвідування.

Інформацію щодо нарахування та перерахування виплат допомоги по безробіттю можна дізнатись у свого кар’єрного радника, а також в особистому кабінеті, який можна створити на сайті обласного центру зайнятості: https://sum.dcz.gov.ua/cabinet.

Консультації з питань пошуку роботи, реєстрації в службі зайнятості, отримання статусу безробітного ви також можете отримати на нашому Telegram-каналі за посиланням: https://t.me/+Jis40eOnV-JjNjUy

За потреби звертайтеся на гарячу лінію Сумського обласного центру зайнятості: (093)276-39-66; (096)109-08-37; (067)698-29-58; (095)337-41-10.

За інформацією Сумського обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь