A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Міський голова Юрій ЗАРКО взяв участь у нараді з питань захисту енергетичної інфраструктури

Дата: 29.09.2022 13:37
Кількість переглядів: 761

Фото без описуБілопільський міський голова Юрій ЗАРКО взяв участь у нараді з питань захисту енергетичної інфраструктури, яка відбулася в Сумській обласній військовій адміністрації.

Як підкреслив керівник ОВА Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ, захист енергетичної інфраструктури і посилення енергетичної безпеки Сумщини – це те, над чим ми спільно працюємо, аби з мінімальними ризиками пройти найскладнішу зиму в історії незалежної України.

За його словами, у ході наради за участі заступниці Міністра розвитку громад та територій Наталії КОЗЛОВСЬКОЇ, заступниці міністра енергетики України Юлії ПІДКОМОРНОЇ, представників ДСНС, правоохоронних органів, енергетичних підприємств, голів громад проаналізували стан об’єктів газо-, електро- та теплопостачання області.

«Визначились з тим, що ще потрібно зробити для стабільної роботи об’єктів енергетичної безпеки та як посилити їх захист. Також обговорили можливі варіанти дій у критичних ситуаціях. Висновки, пропозиції та зауваження будуть враховані при затвердженні плану енергетичної безпеки області», – зазначив Дмитро Живицький.

Відпрацьовується також алгоритм спільних дій на випадок надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути на енергетичних об’єктах через збройну агресію рф.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь