A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Міжвідомча співпраця - запорука успішної роботи КППС

Дата: 23.09.2022 10:34
Кількість переглядів: 422

Фото без описуЗ метою забезпечення ефективності освітнього процесу дітей з ООП, які здобувають освіту в умовах інклюзивного навчання в закладах загальної середньої освіти педагоги Комунальної установи Білопільської міської ради "Інклюзивно-ресурсний центр" взяли активну участь у засіданнях КППС закладів загальної середньої освіти Білопільської, Ворожбянської та Річківської територіальних громад в змішаному форматі.

На засіданнях були визначені напрямки корекційно-розвиткової роботи з учнями з ООП та обговорено  індивідуальну програму розвитку учнів на 2022-2023 н.р. з урахуванням внесених змін, відповідно до положень та постанови Кабміну України: № 493 від 29.04.2022 р. «Про внесення змін до положення про ІРЦ» та № 483 від 26.04.2022 р. «Про внесення змін до порядку організації інклюзивного навчання у ЗДО, ЗСО». Листів МОН: № 1/6435-22 від 15.06.2022 р. «Щодо забезпечення освіти осіб з ООП» та № 1/9540-22 від 19.08.2022 р. «Щодо асистента учня (дитини) в закладах освіти» та Методичних рекомендації щодо організації освітнього процесу дітей з особливими освітніми потребами у 2022/2023 навчальному році.

Результативність психолого-педагогічного супроводу учнів залежить від ефективної взаємодії фахівців, які складають команду супроводу. Їх взаємодія ґрунтується на командному підході. Отже, міжвідомча співпраця, коли дії фахівців координуються і узгоджуються, коли відбувається постійне взаємоінформування про роботу кожного спеціаліста-це запорука успішної роботи КППС. 

Дякуємо всьому педагогічному складу команд супроводу за високий професіоналізм, зворотній зв’язок та готовність до співпраці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь