Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Розглядали зміни у законодавстві

Дата: 22.09.2022 13:31
Кількість переглядів: 341

Фото без описуНа базі Комунальної установи Білопільської міської ради 21.09.2022 відбувся семінар для відповідальних осіб за організацію навчання дітей з особливими освітніми потребами в закладах загальної середньої освіти Білопільської, Ворожбянської та Річківської громад.

Фахівці (консультанти) ІРЦ ознайомили з новим у законодавстві. Фахівець (консультант) ІРЦ Віта ЛАПЧЕНКО ознайомила з основними тезами листа Міністерства освіти і науки України від 06.09.2022 N 1/10258-22 "Методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу дітей з особливими освітніми потребами у 2022- 2023 навчальному році". Фахівець (консультант) ІРЦ Наталія КІР'ЯНОВА нагадала щодо роботи закладів освіти в дистанційному форматі з учнями з особливими освітніми потребами та звернула увагу на роботу асистента вчителя в умовах дистанційного навчання.

Фахівець (консультант) ІРЦ Ірина ЛУЦЕНКО надала інформацію щодо налагодження комунікації в  закладах під час правового режиму воєнного стану (лист від  06.03.2022 МОН N1/3371-22 "Про організацію освітнього процесу ".

Директор Інна МОРГУН підвела підсумки та зазначила перелік документів, які потрібно взяти до уваги. Після семінару учасники обговорили поточні питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь