A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Розглядали зміни у законодавстві

Дата: 22.09.2022 13:31
Кількість переглядів: 298

Фото без описуНа базі Комунальної установи Білопільської міської ради 21.09.2022 відбувся семінар для відповідальних осіб за організацію навчання дітей з особливими освітніми потребами в закладах загальної середньої освіти Білопільської, Ворожбянської та Річківської громад.

Фахівці (консультанти) ІРЦ ознайомили з новим у законодавстві. Фахівець (консультант) ІРЦ Віта ЛАПЧЕНКО ознайомила з основними тезами листа Міністерства освіти і науки України від 06.09.2022 N 1/10258-22 "Методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу дітей з особливими освітніми потребами у 2022- 2023 навчальному році". Фахівець (консультант) ІРЦ Наталія КІР'ЯНОВА нагадала щодо роботи закладів освіти в дистанційному форматі з учнями з особливими освітніми потребами та звернула увагу на роботу асистента вчителя в умовах дистанційного навчання.

Фахівець (консультант) ІРЦ Ірина ЛУЦЕНКО надала інформацію щодо налагодження комунікації в  закладах під час правового режиму воєнного стану (лист від  06.03.2022 МОН N1/3371-22 "Про організацію освітнього процесу ".

Директор Інна МОРГУН підвела підсумки та зазначила перелік документів, які потрібно взяти до уваги. Після семінару учасники обговорили поточні питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь