A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Білопільська міська рада та ГО «Мережа захисту національних інтересів “АНТС”» підписали меморандум про співпрацю

Дата: 20.09.2022 17:05
Кількість переглядів: 593

Фото без описуБілопільська міська рада та Громадська організація «Мережа захисту національних інтересів “АНТС”» підписали меморандум про співпрацю для сприяння ефективного захисту національних інтересів, відбудови та сталого економічного розвитку Білопільської міської територіальної громади.

Метою Меморандуму є публічне засвідчення співпраці Сторін,  спрямованої на досягнення спільної мети щодо перемоги в боротьбі Українського народу зі збройною агресією російської федерації, підтримки місцевого самоврядування у подоланні наслідків руйнувань, соціально-економічних, культурних та інших втрат, спричинених воєнними діями країни-агресора, створення передумов для швидкого відновлення та сталого економічного розвитку нашої громади.

«Для нас підписання даного документу – історична подія. Сподіваємося на подальшу нашу плідну співпрацю у питання відбудови не лише Білопільської громади, а і всієї України», – сказав після підписання Меморандуму голова Білопільської міської ради Юрій ЗАРКО.

Проект «Зміцнення громад заради перемоги та відродження України» «Зміцнення громадської довіри» USAID/UCBI III покликаний допомогти українським громадам у їх відновленні. 

Експерти та фахівці Мережі «АНТС» надаватимуть аналітичну та консультативну підтримку, практичні рекомендації та алгоритми для розробки стратегій швидкого відновлення та розвитку.

Білопільський міський голова Юрій ЗАРКО про Меморандум:



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь