A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Невдовзі на Білопільщині стартує осінній призов

Дата: 19.09.2022 19:25
Кількість переглядів: 1452

Фото без описуУ жовтні-грудні пройде черговий призов українців на строкову військову службу. Перевірятимуть призовників на придатність до служби в армії й на Білопільщині.

Відповідне розпорядження 14 вересня підписав начальник Сумської військової адміністрації Руслан СІРЕНКО.

У першому відділі (м.Білопілля) Сумського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки з 3 жовтня розпочне роботу призовна комісія з проведення призову громадян на строкову військову службу. Триватиме вона до 29 грудня цього року у приміщенні першого відділу Сумського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за адресою: місто Білопілля, вулиця Соборна, будинок 46.

Призов проводитимуть з-поміж придатних за станом здоров'я чоловіків, яким до дня відправки у військові частини виповнилося 18 років, та старших осіб, які народилися 1995-2003 роках і у яких закінчилась відстрочка від призову або не призвані раніше на строкову службу з різних обставин.

Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов'язані прибути на призовну дільницю в установлений час з документами, зазначеними в повістках.

Громадяни, які не отримали повісток для призову на строкову військову службу, зобов'язані прибути до першого відділу (м.Білопілля)Сумського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки 13 жовтня 2022 року, та мати при собі документи, які посвідчують особу.

Крім того, правоохоронці проводитимуть розшук, затримання та доставку до терцентру «ухилянтів» від служби.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь