A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Кущова нарада

Дата: 13.09.2022 17:06
Кількість переглядів: 242

Фото без опису13 вересня 2022 року директор комунальної установи Білопільської міської ради "Інклюзивно-ресурсний центр" Інна МОРГУН прийняла участь у роботі кущової наради для представників адміністрації закладів освіти, відповідальних за  організацію інклюзивного навчання в Роменському районі.

Захід у форматі онлайн-наради організований Департаментом освіти Сумської обласної державної адміністрації та обласним ресурсним центром підтримки інклюзивної освіти відкрила Юлія ДІДОРЕНКО, завідувач обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти, яка акцентувала увагу щодо нормативно-правового забезпечення інклюзивного навчання в закладах освіти та ознайомила учасників з порядком  денним  онлайн-наради.

Під час наради, директор КУ БМР ІРЦ Інна МОРГУН виступила з доповіддю "Про роль команди психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами в закладі освіти" та зосередила увагу на ролі батьків у засіданні команди супроводу, що є невід’ємними учасниками команди.

Також з особливостями інклюзивного навчання в закладах освіти ознайомили директори Інклюзивно-ресурсних центрів Роменського району.

Учасники мали можливість поспілкуватися та обговорити важливі та актуальні питання щодо організації інклюзивного навчання в закладах освіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь