Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ

Дата: 16.09.2022 13:35
Кількість переглядів: 550

Фото без описуСьогодні Білопільський міський голова Юрій ЗАРКО підписав Меморандум про співпрацю між Білопільською об’єднаною територіальною громадою та благодійною організацією “Благодійний Фонд “Право на Захист” у сфері забезпечення прав внутрішньо переміщених осіб та осіб, які постраждали внаслідок конфлікту або окупації, на безоплатну правову допомогу.

Метою Меморандуму є консолідація зусиль, спрямованих на співпрацю заради реалізації внутрішньо переміщеними особами та особами, які постраждали внаслідок військового конфлікту або окупації, права на якісну безоплатну правову допомогу, в тому числі з метою забезпечення доступу до правосуддя, у м. Білопілля та Білопільській ОТГ.

Під час підписання Меморандуму домовилися про співпрацю за такими напрямами:

  • поглиблення знань та підвищення компетентності персоналу у м. Білопілля та Білопільської ОТГ, з питань, пов’язаних із захистом внутрішньо переміщених осіб в Україні, зокрема, шляхом проведення спільних навчальних заходів (тренінгів, семінарів), робочих нарад, зустрічей, консультацій та підготовки методичних й інформаційних матеріалів тощо у м. Білопілля та Білопільської ОТГ;
  • здійснення спільних заходів Білопільською ОТГ у межах м. Білопілля та Білопільської ОТГ, направлених на забезпечення доступу внутрішньо переміщених осіб до якісної безоплатної правової допомоги;
  • переадресація внутрішньо переміщених осіб від Білопільської ОТГ до офісу Фонду для отримання правової допомоги за категоріями справ, визначеними регіональними офісами Фонду та Білопільською ОТГ у м. Білопілля та Білопільської ОТГ.

"Цей Меморандум слід розглядати як основу для взаємних практичних дій, як зі сторони міської ради, так і з боку Фонду, які спрямовані на розвиток конструктивного двостороннього співробітництва та для надання якісної правової допомоги", – наголосив Юрій ЗАРКО під час зустрічі.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь