Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

В Білопіллі працював пересувний Клас з мінної безпеки

Дата: 16.09.2022 13:22
Кількість переглядів: 364

Фото без описуРазом з працівниками обласного Головного управління ДСНС інформаційно-роз’яснювальну роботу серед різних категорій населення проводять представники Департаменту реагування на надзвичайні ситуації, Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям, Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Так, 16 вересня в Білопільській міській раді фахівці провели тематичне заняття щодо ризиків, пов’язаних з вибухонебезпечними предметами. Участь у заході взяли працівники Білопільської міської ради, представники Річківської сільської та Ворожбянської міської рад, старости територіальних громад. 

Рятувальники роз’яснили основи мінної безпеки та надали рекомендації присутнім щодо організації відповідної роз’яснювальної роботи серед жителів громади.

Також фахівці ознайомили з ризиками, пов’язаними з вибухонебезпечними предметами та роз’яснили алгоритм дій при виявленні таких боєприпасів та інших підозрілих предметів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь