Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Гуманітарна організація World Central Kitchen надала продуктові набори для Білопільської громади

Дата: 15.09.2022 15:11
Кількість переглядів: 1406

Фото без описуСпільно з міжнародними благодійними громадськими організаціями Білопільська міська рада продовжує докладати максимальних зусиль для забезпечення потреб мешканців та внутрішньо переміщених людей, яких прийняла громада.

Нещодавно в Білопільській громаді черговий раз було надано продуктові набори від гуманітарної організації World Central Kitchen (WCK).

Ця міжнародна організація вже 12 років спрямовує свою діяльність на ліквідацію екологічних катастроф. Із початком війни вона підтримує та забезпечує харчуванням українців у різних регіонах держави.

Представники World Central Kitchen, які відвідали Білопільщину, зазначали, що актуальними залишаються питання забезпечення продуктами харчування, ліками, засобами гігієни багатьох людей, зокрема, які проживають у приватному секторі в населених пунктах громади, особливо тих, які знаходяться під обстрілами ворога.

Наразі WCK долучилася до надання допомоги мешканцям та переселенцям у Білопільській громаді. Зокрема, формуються продуктові наборів для сімей ВПО, для людей, які знаходяться безпосередньо на території, де відбуваються постійні обстріли та інших мешканців Білопільщини.

Станом на 15 вересня 2022 року всі мешканці сіл та селищ Білопільської громади отримали продуктові набори від #WorldCentralKitchen (вага кожного більше 12 кг). Частково їх отримали мешканці м.Білопілля. А це, майже 8 тисяч пакунків.

Білопільська міська рада щиро дякує нашим партнерам та друзям з World Central Kitchen за можливість забезпечити продуктами харчування жителів Білопільської громади.

Люди в цей складний час отримали продуктові набори, що є надзвичайною підтримкою і допомогою. Надаючи допомогу ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

З великою вдячністю і вірою в Перемогу!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь