A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

ОБЕРЕЖНО – ЗАМІНОВАНО!!!

Дата: 13.09.2022 15:08
Кількість переглядів: 383

Фото без описуЗ 24 лютого 2022 року Україна потерпає в агресії РФ у зв’язку із чим Указом Президента України на території держави введено воєнний стан, який продовжено до 21 листопада 2022 року.

З метою захисту інтересів держави та народу України на території Білопільської міської територіальної громади було встановлено ряд мінно-вибухових загороджень для ураження техніки та живої сили противника.

Дані ділянки помічені табличками та знаками із написом: «МІНИ», «ОБЕРЕЖНО МІНИ», «СТОП МІНИ» та подібного застережного змісту чи червоною стрічкою із білим пробілом.

Просимо керівників юридичних осіб та громадськість Білопільської міської територіальної громади беззастережно та неухильно дотримуватись заходів безпеки при пересуванні територією громади, особливо при зборі врожаю з сільськогосподарських угідь.

ПАМ’ЯТАЙТЕ, ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ:

заїжджати автомобільною чи іншою сільськогосподарською технікою у тому числі гужовою,

заходити громадянам, у тому числі випасати худобу, на території з позначенням ЗАМІНОВАНО.

УВАГА!

При переміщеннях сільськогосподарської техніки з однієї ділянки обробітку на іншу бути вкрай обережними та не з’їжджати в глиб узбіччя основних доріг та на перехресть. Збирати врожай на замінованих ділянках ЗАБОРОНЕНО.

При будь-якій необхідності переміщення техніки, враховуючи проведення будь-яких ремонтних чи інших робіт та для уточнення інформації щодо замінованих ділянок полів в обов’язковому порядку звертатися через представників міської влади чи керівників підприємств, установ, організацій для надання допомоги у пересуванні (проїзді, проході, тощо) відповідною територією.

При виявленні підозрілих предметів схожих на вибухові, нерозірваних ракет, мінометних мін чи інших снарядів не чіпати таких, а позначити дане місце і негайно повідомити службу з надзвичайних ситуацій та поліцію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь