A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

«Офіс із підтримки та залучення інвестицій» проводить пошук інвестиційні проєкти

Дата: 07.09.2022 19:55
Кількість переглядів: 399

Фото без описуЗ метою залучення приватного сектору до відбудови України, підтримки бізнесу в реалізації запланованих інвестиційних проєктів, що сприятимуть відновленню економіки України Державна установа «Офіс із підтримки та залучення інвестицій» проводить пошук відповідних інвестиційних проєктів.

Імплементація таких проєктів може стати невід’ємною складовою процесу відновлення в частині розвитку підприємництва та залучення українського бізнесу в регіональні та глобальні ланцюги постачання.

Готові до реалізації проєкти будуть презентовані інвестиційній спільноті під час заходу Rebuilding Ukraine with the Private Sector: International Investment Fair, що відбудеться 29 вересня 2022 року в онлайн-форматі.

Проєкти, що потребують доопрацювання, будуть опубліковані в UkraineInvest Guide – універсальному довіднику для іноземних інвесторів, які розглядають інвестиційну діяльність в Україні.

Детальніше про зазначений захід можна дізнатися за посиланням: https://bit.ly/3QgpuqK.

З метою залучення підприємств Сумщини до зазначеної ініціативи сформовано UkraineInvest опитувальник, який можна переглянути та заповнити форму за посиланням: https://forms.gle/ByzggiwGVZShpqcr9.

Контактна особа щодо питань збору проєктів в Сумській області – Андрій Ризванюк, тел. +38(050)311-73-15, Email: andrii.ryzvaniuk@ukraineinvest.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь