A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Саме в цей час виборюється наша Незалежність і наше право будувати власну суверенну державу

Дата: 24.08.2022 10:42
Кількість переглядів: 777

Фото без опису"Це не просто день народження  держави. Це свято пам’яті про цілі покоління українців, які боролися за незалежність і суверенітет. І сьогодні ми знову переживаємо складний період в історії вже незалежної України, коли  наші мужні захисники ціною власного життя відстоюють цілісність нашої держави, захищаючи її від агресії. 31 річниця Незалежності України стане нагадуванням усьому світу, як дорого коштує людська свобода" - Юрій ЗАРКО.

До 31 річниці Незалежності України в Білопіллі відбулось покладання квітів до Меморіалу «Алея Слави героїв АТО» та вшанування хвилиною мовчання загиблих воїнів, які захищали незалежність України.

Цей день, що є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше свято нашої країни.

Сьогоднішні події підтверджують історичну правду, що незалежність не дається легко, її треба не тільки вибороти, а й постійно боронити та відстоювати, що сьогодні, на жаль, вдається найдорожчою у світі ціною – життям та здоров’ям справжніх патріотів.

"Вітаю всіх з Днем Незалежності! Любіть Україну, цінуйте Україну! Ми обов'язково переможемо, а потім відбудуємо її стане вона ще гарнішою та ще кращою!" - наголосив Білопільський міський голова під час виступу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь