A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

В Білопільській громаді відбувся турнір з міні-футболу

Дата: 22.08.2022 11:03
Кількість переглядів: 789

Фото без описуЗ нагоди Дня Державного прапора та Дня Незалежності України в с.Куянівка відбувся благодійний турнір з міні-футболу на Кубок Незалежності України на підтримку Збройних Сил України. Під час заходу збиралися кошти на підтримку ЗСУ, які відразу було передано волонтерам.

В змаганнях приймали участь такі команди: «Старт» (Куянівка), ДФК «Динамо», ФК «Ярослав-2005» (Нові Вирки), відділу прикордонної служби «Львівські леви», ДФТГ «Вир» та першого відділу Сумського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Турнір проходив за кубковою системою.

У результаті цікавих відбіркових ігор у матчі за ІІІ-є місце зустрілися «Львівські леви» та прикордонники. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу «Левів» з рахунком 4:3.

У фіналі зустрілися ДФК «Динамо» та господар -  «Старт» (Куянівка).

Цікава гра тримала у напруженні численних глядачів до останньої хвилини, але все ж таки цього дня фортуна посміхнулась юним динамівцям, які і здобули почесний Кубок.

Кубок, медалі та грамоти переможцям та призерам змагань вручив міський голова Юрій ЗАРКО та голова федерації футболу Білопільщини Валерій ЛЮТИЙ.

Після  завершення заходу всі учасники турніру мали нагоду скуштувати козацький куліш та фірмову шурпу від місцевих кухарів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь