A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

ТОВ «Сумигаз Збут»: процес повернення переплат триває

Дата: 18.08.2022 11:40
Кількість переглядів: 1145

Станом на 15 серпня 2022 року ТОВ «Сумигаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», повернуло побутовим споживачам 1 млн 714 тис. гривень переплат та помилково сплачених коштів. 

У «Сумигаз Збут» просять споживачів набратися терпіння та наголошують: процес виплат триває, вони здійснюються щоденно в порядку черги. Протягом червня-серпня кошти повернули 2238 заявникам.

Якщо споживач має переплату або сплатив за газ помилково, він може надіслати заяву на повернення коштів. Детальніше про повернення коштів читайте на сайті ТОВ «Сумигаз Збут»: https://smgaszbut.com.ua/blog/pereplata-po-osobovomu-rahunku-tov-sumigaz-zbut-ak-povernuti-kosti.

Автоматично перевести переплату з особового рахунку в ТОВ «Сумигаз Збут» на особовий рахунок клієнта у ТОВ “ГПК «Нафтогаз України»” неможливо, адже це різні юридичні особи. Наразі відсутній погоджений сторонами механізм переведення коштів з особових рахунків споживачів однієї компанії на особові рахунки споживачів іншої компанії. 

Довідково: З 1 травня поточного року побутових клієнтів ТОВ «Сумигаз Збут» було автоматично переведено до постачальника «останньої надії», функції якого виконує ГПК «Нафтогаз України».

За інформацією ТОВ «Сумигаз Збут»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь