Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Про грантову підтримку суб’єктів господарювання

Дата: 09.08.2022 13:29
Кількість переглядів: 263

Фото без описуПовідомляємо, що з 1 липня 2022 року набрала чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 р. № 738 «Деякі питання надання грантів бізнесу», якою зокрема затверджено Порядок надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства, а також Порядок надання грантів для створення або розвитку тепличного господарства.

Наказами Міністерства аграрної політики та продовольства України від 12 липня 2022 року № 447 «Деякі питання реалізації Порядку надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738» та № 449 «Деякі питання реалізації Порядку надання грантів для створення або розвитку тепличного господарства, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738» затверджено порядки прийняття рішення Мінагрополітики про надання грантів, форми договорів про надання грантів та форми інформації щодо переліку отримувачів грантів.

Разом з цим, розроблено алгоритми дій для отримання вищезгаданих грантів, з якими можна ознайомитися на офіційному веб-сайті: https://minagro.gov.ua у розділі «Державна підтримка – Гранти для створення бізнесу».
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь