A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Допомога суб'єктам господарювання, що постраждали внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру

Дата: 14.07.2022 08:16
Кількість переглядів: 559

Фото без описуВ Сумській області розроблено та затверджено новий вид державної фінансової допомоги суб’єктам господарювання, що постраждали внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру.

На ці цілі з резервного фонду обласного бюджету Сумської області на 2022 рік виділено кошти у сумі 5 млн гривень.

Даною фінансовою допомогою можуть скористатися суб’єкти мікро- та малого підприємництва зареєстровані в установленому законом порядку не пізніше 31 грудня 2021 року на території Сумської області, які зазнали збитків, внаслідок ведення бойових дій, і є власниками відповідного знищеного та/або пошкодженого нерухомого майна.

Допомога суб’єктам господарювання надається з метою покриття витрат пов’язаних з відновленням, ремонтом, реконструкцією знищеного або пошкодженого нерухомого майна; закупівлею/заміною/ремонтом знищеного або пошкодженого обладнання, яке використовується у виробничій діяльності; закупівлею сировини та матеріалів, які використовуються у виробничій діяльності; збереженням та створенням нових робочих місць (виплати заробітної плати); сплатою податків і обов’язкових платежів до бюджету та інших витрат, необхідних для відновлення господарської діяльності.

Для отримання допомоги суб’єкту господарювання необхідно у термін до 29 липня 2022 року звернутися до Комунальної установи «Сумський обласний фонд підтримки підприємництва» Сумської обласної ради з відповідною заявою та пакетом документів відповідно до вимог Порядку надання допомоги суб'єктам господарювання, що постраждали внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, за рахунок коштів резервного фонду обласного бюджету, затвердженого розпорядженням голови Сумської обласної державної адміністрації – керівника обласної військової адміністрації від 13.06.2022 №180-ОД «Про виділення коштів з резервного фонду обласного бюджету Сумської області на 2022 рік».

З текстом розпорядження та порядку можна ознайомитись за посиланням: http://sm.gov.ua/images/docs/dostup/2022/180_22.pdf

Контакти КУ «Сумський обласний фонд підтримки підприємництва» Сумської обласної ради: м. Суми, вул. Кооперативна, 3, е-mail: fondsumy-sor@ukr.net або czofond@gmail.com, контактні телефони: +38 (050) 214-52-29, +38 (0542) 70-00-65.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь