Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Білопільська громада увійшла в перелік громад, які розташовані в районах проведення воєнних (бойових) дій, або перебувають у тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні)

Дата: 27.05.2022 19:02
Кількість переглядів: 1301

Фото без описуПро це повідомив голова Сумської облдержадміністрації − керівник обласної військової адміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ.

Крім Білопільської громади з Сумської області до даного переліку увійшло ще 7 громад.

 «Це ті громади, які найбільше потерпають від обстрілів з-за кордону, − зазначив Дмитро Живицький. − Що це означає: всі внутрішньо-переміщені особи, які виїхали з цих громад, отримають грошову допомогу від держави. Якщо ви мешкаєте у цих громадах і потребуєте евакуації − звертайтеся до голів своїх громад, за їх запитом ми будемо організовувати цей процес».

До вищезазначеного переліку увійшли:

У Конотопському районі − Новослобідська сільська територіальна громада, в Охтирському − Великописарівська селищна територіальна громада.

У Сумському та Шосткинському районах в перелік Мінрегінтеграції увійшли по 3 ТГ. Білопільська міська ТГ, Краснопільська селищна ТГ, Юнаківська сільська ТГ − у Сумському районі та Есманьська селищна ТГ, Середино-Будська міська ТГ та Шалигинська селищна ТГ − у Шосткинському районі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь