A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Робоча поїздка керівництва Сумського району до Білопільської громади

Дата: 24.05.2022 13:48
Кількість переглядів: 397

З метою організації ліквідації пошкоджень, заступник голови Сумської обласної військової адміністрації Олег КОВАЛЬ, голова Сумської районної військової адміністрації Руслан СІРЕНКО, його заступник Оксана ШУТЬКО та начальник управління соціального захисту населення Тетяна ГАПОН з робочою поїздкою відвідали Білопілля.

Нагадаємо, що вночі, 23 травня, після чергового обстрілу Російською Федерацією мирного міста Білопілля було нанесено суттєвих пошкоджень житловому сектору та іншим об’єктам, зокрема орендованому приміщенню управління соціального захисту населення Сумської районної державної адміністрації.

Разом з Білопільським міським головою Юрієм ЗАРКОМ, його заступниками Володимиром ВІДУЄВИМ та Олександром КОЖУХОВИМ вдалося організувати ліквідацію частини пошкоджень приміщення управління соціального захисту населення Сумської районної державної адміністрації та вирішити інші нагальні питання для відновлення роботи підрозділу. Адже призначення усіх видів соціальної підтримки населення Білопільщини не повинно припинятися. На сьогодні підтримка наших громадян – це головне!

Під час робочої поїздки також відвідали  КУСОР Білопільський дитячий будинок-інтернат та приватні будинки жителів Білопілля, які постраждали від нічних обстрілів.

За матеріалами Сумської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь