A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Відбулося засідання комісії з питань ТЕБ і НС Білопільської міської ради

Дата: 27.01.2022 18:17
Кількість переглядів: 1261

Фото без опису27 січня 2022 року відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білопільської міської ради. На порядок денний виносилось питання про переведення на дистанційну форму навчання учасників освітнього процесу закладів освіти,  у зв’язку зі спалахом захворювання на коронавірусну інфекцію  COVID-19.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Білопільської міської ради Віта МАТВІЄНКО, повідомила про 16 (шістнадцять) підтверджених випадків захворювання на COVID-19: 8 учнів та 8 працівників закладів загальної середньої освіти Білопільської міської ради. Крім того, спостерігається значне зростання рівня захворювання на гострі респіраторні захворювання серед учнів та персоналу закладів. Для порівняння, кількість хворих здобувачів освіти із загальної кількості 1836 учнів станом на 21.01.2022 року становила 103 особи (5,6%) та станом на 27.01.2022 року – 270 осіб (14,7%).

«Зважаючи на вищевикладене, відповідно до листа Міністерства освіти і науки України №1/1267-22 від 25.01.2022 року «Про вжиття організаційних заходів із протидії розповсюдженню COVID-19» та з метою недопущення росту захворюваності серед здобувачів освіти та працівників закладів, необхідно організувати навчальний процес з використанням технологій дистанційного навчання для учнів 1-11 класів усіх закладів освіти Білопільської міської територіальної громади з 31.01.2022 до покращення епідемічної ситуації», - наголосила Віта Матвієнко.

Взявши до відома дану інформації комісія вирішила з метою недопущення розповсюдження захворюванності на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом COVID-19, збереження здоров’я та життя дітей, педагогів та інших працівників організувати навчальний процес з використанням технологій дистанційного навчання для здобувачів освіти 1-11 класів закладів загальної середньої освіти Білопільської міської територіальної громади та ДНЗ «Білопільське вище професійне училище» з 31.01.2022 по 13.02.2022 до поліпшення епідемічної ситуації, директорам закладів освіти видати відповідні накази про дистанційну форму навчання та провести інтенсивну санітарну обробку та дезінфекцію кімнат навчальних закладів.


Протокол №3 «Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білопільської міської ради»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь