A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

У Білопільській громаді відзначили День Соборності України

Дата: 21.01.2022 11:31
Кількість переглядів: 517

На площі перед Київською Софією 22 січня 1919 року відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на велелюдному зібранні було урочисто проголошено акт злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

Білопільський міський голова Юрій ЗАРКО, заступники міського голови, працівники культури, громадськість з нагоди Дня Соборності України поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку та Меморіалу «Алея Слави героїв АТО».

«Відзначення Дня Соборності символізує нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за вільну Україну, демонструючи перед усім світом неподільність української землі і непохитність української нації. Нехай це свято додає нам сил у розбудові нашої держави, щоб у ній завжди панували громадський мир і людська взаємодопомога, висока духовність і культура», - зазначив у своєму коментарі Юрій Зарко.

Жителям Білопільської громади побажали міцного здоров’я, щастя, добробуту, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє нашої громади і нашої держави.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь